Søk etter ting å gjøre

Type:
Navn / nøkkelord:
Facilities
Varighet

Basecamp Explorer Spitsbergen

Hos Basecamp Explorer tilbyr vi et bredt spekter av dagsturer, overnattingsturer og ekspedisjoner til våre overnattingssteder langt ute i den arktiske villmarken. Vi er lidenskapelig opptatt av å tilrettelegge for eventyrlige Svalbardopplevelser for våre gjester, og samtidig bidra til bærekraftig utvikling som skal komme naturmiljø og lokalsamfunn til gode. Opplevelsen med oss skal være mer enn en reise

Overnattingssteder

Hver basecamp på Svalbard har sin egen genuine stil og design. Fra sentrumsnær hotellovernatting i ekte fangstmannsstil på Basecamp Hotel, en komfortabel hytteopplevelse midt i den arktiske villmarken på Nordenskiöld Lodge, til det unike boutiquehotellet på Isfjord Radio.
Vi er glade for å kunne invitere deg til ekte hjemmelaget mat ved våre utposter. I samarbeid med lokale jegere, kan våre kokker og vertskap tilby arktiske smaksprøver som rype, reinsdyr eller selvhøstet sopp og ishavsrøye.

Aktiviteter

Våre overnattingsturer til våre basecamps gir den perfekte rammen for å nå vill og uberørt natur. Sammen med våre erfarne arktiske naturguider kan du bli med på de ypperste aktivitetene på Svalbard.
På vinterstid kjører vi snøscooter, kjører hundespann eller går på ski. På sommerstid reiser vi med båt, kajakk eller så tar vi beina fatt og vandrer. Med midnattssol i ansiktet, nordlys dansende over hodet, eller ved å reise gjennom blåtimen, får du en eksklusiv frihetsfølelse som kun den arktiske naturen kan lokke frem.

Turplanlegger

Gjennom hele året tilrettelegger vi organiserte turprogram for individuelle reisende i tillegg til skreddersydde program for firma, grupper og private arrangement. Vi arrangerer fremst overnattingsturer til våre unike basecamps, men vi tilbyr også dagsturer fra Longyearbyen.
Finner du ikke datoer som passer blant våre oppsatte turer, eller har du andre ønsker for deres tur? Kontakt oss på spitsbergen@basecampexplorer.com for alternative datoer og skreddersydde opplevelser.

Ansvarlig turisme

Vi arbeider aktivt med å redusere vårt økologiske fotavtrykk og bidra til en bærekraftig reisemålsutvikling på Svalbard. I tillegg betaler hver gjest en CO2- og miljø investering som utelukkende doneres til utviklende natur- og samfunnsprosjekter i Masai Mara via Basecamp Foundation. Noen eksempler er utdanning for lokale ungdommer, treplanting for å bevare økosystemet, rensing av drikkevann, gjenvinning av avfall og bevaring av naturreservatet Mara Naboisho Wildlife Conservancy.

Kontakt

www.basecampexplorer.com/no
E-post: spitsbergen@basecampexplorer.com
Tlf: +47 79 02 46 00

Facebook: https://www.facebook.com/BasecampExplorer/
Instagram: https://www.instagram.com/basecampexplorer/
TripAdvisor: https://no.tripadvisor.com/Attraction_Review-g503715-d10782627-Reviews-Basecamp_Explorer_Spitsbergen-Longyearbyen_Spitsbergen_Svalbard.html

Avgrens søket

Spesifiser søket ditt nærmere

Fasiliteter
Utmerkelser

Antall resultater:

Antall resultater: 22

, vises for øyeblikket 21 til 22.

  1. Spot the dot - Opplev isbre og dyreliv med lukket båt - Basecamp Explorer Spitsbergen

    Longyearbyen

    Med lukket båt tar vi deg med på båtsafari i Isfjorden. Sammen vil vi utforske de gjemte skattene som gjemmer seg i det arktiske havet, i de majestetiske fjellene og ved isbreen. Klarer du å oppdage dyrelivet som skjuler seg i omgivelsene?

    Fasiliteter

    Gradering

    • 2 - Passer for de fleste

    Fasiliteter

    Symboler

    • Lukket båt
    • Miljømerket bedrift
    • Fotosafari
  2. Trip Advisor vurdering

    Trip Advisor vurdering - 80 vurderinger80 vurderinger

    Hundespanntur på hjul - Basecamp Explorer Spitsbergen

    Longyearbyen

    Basecamp Explorer har rundt 90 husky hunder som ivrer etter å ta deg med på tur når du besøker Svalbard. Denne opplevelsen lærer deg å håndtere ditt eget hundespann som består av seks hunder. De har alle sine egne navn og en vennlig personlighet.

    Fasiliteter

    Gradering

    • 3 - Passer for de med normalt god form

    Fasiliteter

    Symboler

    • Hundekjøring
    • Miljømerket bedrift
    • Toalett

    Trip Advisor vurdering

    Trip Advisor vurdering - 80 vurderinger80 vurderinger
Visit Svalbard Stiftelsen Miljøfyrtårn

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av